VERISEQ NIPT NEINVAZIVNI PRENATALNI TEST

Tražite pouzdan i tačan prenatalni test za procjenu zdravlja vašeg nerođenog djeteta? Ne tražite dalje! ALEA Genetički centar u Sarajevu, gdje nudimo najnovije i najnaprednije neinvazivno prenatalno testiranje (NIPT).

Uz našu najsavremeniju tehnologiju i visoko obučene stručnjake iz oblasti genetike, možemo vam pružiti sveobuhvatne i tačne rezultate koji vam mogu pomoći da donesete informirane odluke o vašoj trudnoći. Naš NIPT test analizira DNK vaše bebe vrlo jednostavno iz uzorka krvi uzete od majke, bez rizika za bebu.

U ALEA Genetičkom Centru shvatamo da trudnoća može biti stresno vrijeme i trudimo se da našim pacijenticamama pružimo ugodno okruženje bez stresa. Naše ljubazno i obrazovano osoblje je tu da odgovori na sva vaša pitanja i da vas vodi kroz proces testiranja.

Uz izuzetnu posvećenost i stručnost našeg tima, možete vjerovati da će ALEA Genetički Centar pružiti najbolju moguću uslugu iz oblasti prenatalne dijagnostike. Ne čekajte – zakažite svoj neinvazivni prenatalni test kod nas danas i pružite svojoj bebi najbolji mogući početak.

PAKETI USLUGA

Za više detalja kontaktirajte na email upit ili putem telefona: +387 33 / 671 – 234.

Kontakt